Predmetna 2018/2019

Odlazak u Ohrid - poseta bratimlјenoj školi OU ,,Vančo Nikoleski”

Svake godine naša škola tokom maja odlazi u Ohrid, a povod je Dan škole OU ,, Vančo Nikoleski” iz Leskoeca.Tako je bilo i ove godine, posetili smo naše pobratime i divno se družili.

Dan devojčica

“Dan devojčica”  koji se tradicionalno obeležava poslednjeg četvrtka u aprilu,realizovan je i ove godine u Školi za tekstil i dizajn u organizaciji GIZ-a  i  Regionalnog Tima za profesionalnu orijentaciju.

Uskršnja  kreativna radionica – Uskršnji zeka

U utorak 23.04.2019.god.sa početkom u 12 sati nastavnica Snežana Milošević održala je kreativnu radionicu povodom  Uskrsa.

Turnir u stonom tenisu

Učenici OŠ "Svetozar Marković", OŠ "Vasa Pelagić" i OŠ "Trajko Stamenković" bili su učesnici turnira u stonom tenisu u OŠ “Trajko Stamenković”

Četvrta radionica drugog Čitalačkog maratona

Roman „NAVIJAM ZA ŠAPTAČA“ Bilјane Marković Jevtić

OD SNOVA SE RASTE

Konkurs za najlepšu dečju lјubavnu pesmu

Učenici literarne sekcije naše škole učestvovali su na konkursu za najlepšu dečju lјubavnu pesmu u organizaciji  Kulturnog centra „Mladost“ iz Futoga koji je bio na republičkom nivou i pesma učenice Natalije Milošević iz odelјenja 7/4 objavlјena je u njihovom zborniku.

Literarno veče u OŠ „Trajko Stamenković“

U sredu 8.5.2019. godine u OŠ „Trajko Stamenković“ organizovano je literarno veče povodom 35 godina postojanja ove škole.

Pokazna vežba projekta „Bezbedno kroz saobraćaj“

U sredu 24.04.2019.god. u gradskom parku u Leskovcu od 11-12 sati održana je pokazna vežba za učenike osnovnih škola od 5. do 8. razreda kao završna faza projekta “Bezbedno kroz saopbraćaj  TŠ “Rade Metalac“.

Sedmaci na ekskurziji

Relacija: Leskovac-Fruška gora-Sremski Karlovci-Novi Sad-Leskovac

Vreme izvođenja: 16. i 17. april 2019.

Broj učenika 75

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu