Aktivnosti učeničkog parlamenta 2018/2019

Uskršnja izložba

Učenici sedmog i osmog razreda, čalnovi Učeničkog parlamenta su dana  24.4.2019. godine na platou ispred Narodnog muzeja priredili prodajnu izložbu uskršnjih radova.

Kviz za predstavnike učeničkih parlamenata

Četiri ekipe, među kojima je bila i ekipa naše škole, sastavljene od predstavnika učeničkih parlamenata, učestvovale su u kvizu u ponedeljak, 10. decembra 2018. godine.

Obeležen Svetski dan Roma

Povodom 8. aprila,Svetskog dana Roma,učenički parlament OŠ "Svetozar Marković" je zajedno sa učenicima romske nacionalnosti organizovao postavku dečijih likovnih radova,fotografija i kratkih tekstova o Romima širom sveta.

Parlamentarci za petake

Učenički parlament je negujući vršnjačku edukaciju ove godine održao prezentaciju o svemiru za učenike petog razreda  u sredu  u svečanoj sali školi.

Sneško Belić

Planom rada Đačkog parlamenta predviđena je akcija "Pravimo Sneška Belića". U izvođenju akcije su učestvovali članovi parlamenta i još neki učenici osmog razreda.

Maskenbal

U petak, 26.10.2018.godine, održan je, sada već tradicionalni, maskenbal. Učenički parlament je organizovao žurku za učenike šestog, sedmog i osmog razreda.

Strana 1 od 2

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu