Razredna - 2023-2024

Prvaci na prvoj eksurziji

Naši prvaci krenuli su na svoju prvu ekskurziju  24.5.2024. godine. Put ih je odveo do zoološkog vrta ,,Mišić”. Vrt se nalazi nedaleko od sela Ćukovac pored Vranja, u mestu Dulan.

Tags:

Hoćemo li uspeti da je sačuvamo?

Naši najmlađi učenici danas su sa svojim učiteljima obeležili Dan planete Zemlje.Namera učitelja je da kroz niz aktivnosti podignu svest svojih đaka o zaštiti životne sredine i očuvanju planete.

Prolećna čarolija je počela!

Prošle nedelje su u odeljenjima prvog razreda održane radionice ,,U susret proleću" u organizaciji učitelja Olivere,Tatjane i Momčila.

Tags:

"Proleće je procvalo, Sunce s neba zasjalo"

Ovim stihovima učenici drugog razreda dočekali su proleće, a svojim veštim ručicama, uz podršku svojih učitelja Ane, Tamare i Zorana, proleće uneli u svoje učionice.

Tags:

Literarno-likovna radionica-Osmomartovska čestitka

,,Od tol'ko lepih, najlepših reči,

da se ispriča sto jedna bajka,

nijedna nije toliko lepa,

toliko nežna, kao reč majka."

Tags:

Između dve vatre-opštinsko takmičenje

U utorak 16.4.2024. na održanom opštinskom takmičenju u igrama „Između dve vatre“, u konkurenciji osnovnih škola, naši mali predstavnici, učenici drugog razreda, pokazali su da
su u ovom trenutku najveštiji i plasirali su se u dalji krug takmičenja.

Tags:

U susret Vaskrsu

Dana 18.04.2024. god. u odeljenju II1 održana je radionica na temu "Jaje izvor života i simbol vaskrsenja", kojom smo uspešno ponovili, povezali i na neki način primenili stečena znanja iz predmeta Priroda i društvo i Verska nastava. Deca su uživala u kreativnom stvaralaštvu. Produkti rada su nam izmamili osmehe na lice. Nadamo se da ćemo i Vaskrs dočekati u istom raspoloženju.

Učiteljica Ana Gavrilović
Veroučiteljica Katarina Jović

Tags:

Opštinsko takmičenju u šahu

Dana 24.02.2024.g. održano je opštinsko takmičenju u šahu za učenike od prvog do osmog razreda. Takmičenje je održano u školi u Pečenjevcu gde su učestvovali i učenici naše škole. Na takmičenju sa našim učenicima bio je prisutan učitelj Dragan Jovanović. Bilo je ukupno sedam naših učenika. Postignut je sledeći uspeh:

Tags:

Strana 1 od 4

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu