Predmetna 2023/2024

Svečana priredba povodom 119. rođendana Škole pored reke

Dugogodišnja tradicija obavezuje nas ali i podstiče da se nosimo sa izazovima novog vremena i da pomeramo granice uspeha. Trudimo se da sačuvamo prave vrednosti i najiskrenije osmehe kako bi naši učenici koračali sigurno putem znanja i odrastanja.

Na početku programa direktorka škole Tamara Janković pozdravila je sve roditelje, kolege i predstavnike lokalne samouprave i Školske uprave, a posebno se zahvalila našim pobratimima iz škole "Vančo Nikoleski" iz Leskoeca kraj Ohrida sa kojima smo prosIavili 10 godina uspešnog prijateljstva.

I ove godine su učenici osmog razreda pripremili prigodan program u saradnji sa nastavnicama srpskog jezika Anom Stanković i Ljubinkom Đorđević i poetsko - muzičkim prikazom na temu "Sa suncem u kosi i nebom u očima" podsetili na ono što nam je u životu najpotrebnije: ljubav, dobrota i snovi.

Na kraju su podeljene knjige i diplome svim prošlogodišnjim republičkim takmičarima i ostalima koji su dostigli najviši predviđeni nivo takmičenja za određeni predmet. Nagrade su primili i njihovi učitelji i nastavnici koji su ih uspešno vodili putem novih znanja ne dajući im da odustanu.

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu