Razredna - 2022/2023

Svetski dan borbe protiv narkomanije

26.jun je Svetski dan borbe protiv narkomanije,pa je sinoć u 19h u okviru Leskovačkog leta u dvorištu Šop-Djokićeve kuće obeležen ovaj dan prigodnim programom.

Tags:

Mladi pesnici na ekskurziji

Na literarnom konkursu ,,Moravske elegije" u čast pesniku Branku Miljkoviću koji je raspisao  Dom kulture Brestovac, 10.aprila 2023.godine Mila Mišić IV-2 je osvojila prvu nagradu za pesmu ,,Zvono kao spas", a Ana Dinić IV-2 je pohvaljena za ciklus pesama o članovima porodice.

Tags:

Osmomartovska čestitka, za učenike od 1-4.razreda u D. Jajini

Na dan 8.marta 2023.g. održana je osmomartovska priredba drugaka, radionica- Osmomartovska čestitka, za učenike od 1-4.razreda u D. Jajini.

Tags:

Završne priredbe četvrtaka

U ponedeljak 12.6.2023.god. u 14h i 15.30h održane su završne priredbe učenika IV-3 i IV-2 odeljenja za roditelje i njima drage goste.

Tags:

Likovni konkurs Reci NE,pokaži stav

Na likovnom konkursu "Reci NE,pokaži stav",koji je raspisao Odbor za prevenciju bolesti zavisnosti , Ana Dinić IV-2 je 29.3.2023.osvojila prvu nagradu žirija, a Mila Mišić IV-2 je pohvaljena za reklamni video koji je postao zaštitni znak kampanje.

Tags:

Slatki slavski zalogajčići

U okviru svetosavske nedelje u odeljenju IV-2 je 26.1.2023.godine održan ogledni čas iz matematike kao i primena znanja iz teme ,,Merenje i mere" u okviru projektne nastave na kojoj su učenici realizovali projekat na temu ,,Slatki slavski zalogajčići"uz prisustvo pedagoga škole Danijele Ilić.

Tags:

Kviz o životu i izumima Nikole Tesle

Kviz o životu i izumima Nikole Tesle pod sloganom "Igramo se i učimo, sa Teslom se družimo" održan je 23.5.2023. izmedju škola "Josif Kostić" , "Svetozar Marković" iz Leskovca i "8.oktobar" iz Vlasotinca.

Koordinator kviza Dejan Cakić je pripremio i vodio kviz takmičenje.

Učenici četvrtog ratreda škole"Svetozar Marković " su osvojili prvo mesto i plasirali se na viši nivo takmučenja. 

Atmosfera na kvizu je bila sjajna i veoma napeta,ali su naši takmičari pokazali ozbiljnu"grmljavinu znanja" o ovom svetskom izumitelju.

Tags:

Dobro nam došli, prvaci!

Osnovna škola "Svetozar Marković" dugo i ponosno nosi epitet omiljene škole, jer smo mnoge generacije đaka dočekali i ispratili kao prava porodica. Kod nas se neguju prijateljstvo, znanje i poštovanje od prvih školskih dana. Mnogi su roditelji to prepoznali, pa nam prvaci stižu iz svih krajeva grada.

Ovaj poziv upućujemo i roditeljima prvaka koji teritorijalno pripadaju našoj školi da u narednom periodu dođu i zakažu testiranje za svog prvaka, a mi ćemo se potruditi kao i uvek da mu škola postane omiljeno mesto. 

Tags:

Svetosavska priredba u Donjoj Jajini

Dana 27.1.2023.g. učenici IV-4 (učitelj: Jovica Mladenović) izveli su Svetosavsku priredbu, a dan ranije i Svetosavsku radionicu. Priredbi su prisustvovali učenici I-4,II-4,III-4 razreda, deca iz PPG i roditelji.

Tags:

Strana 1 od 3

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu