Obaveštenje o upisu u osnovnu školu

Poštovani,

Zahvalјujemo Vam se što ste iskazali interesovanje za upis deteta u osnovnu školu.

Imajući u vidu situaciju sa koronavirusom i kako bi se izbegle gužve po školama, ove godine će se upisivanje Vašeg đaka u prvi razred osnovne škole sprovoditi samo u zakazanom terminu. Da biste elektronskim putem zakazali termin za upis, od 28. maja na Portalu eUprava biće omogućena usluga elektronskog zakazivanja termina za upis i testiranje deteta u OŠ. Usluga će biti dostupna od 28. maja do 10. jula 2020. godine, za termine upisa od 1. juna do 20. jula.

VAŽNA NAPOMENA1! Obavlјen lekarski pregled je preduslov da se dete upiše u prvi razred. Stoga Vas molimo da pristupite usluzi zakazivanja termina za upis i testiranje samo ako ste već obavili lekarski pregled deteta ili ste sigurni da ćete obaviti pregled do termina koji ste izabrali za upis. Usluga na Portalu će biti dostupna više od mesec dana, tako da imate vremena za sve.

VAŽNA NAPOMENA2! Ove godine nije potrebno da ponesete nijedan dokument prilikom upisa jer će svi podaci biti pribavlјeni po službenoj dužnosti elektronskim putem. Izuzetak je samo lekarsko uverenje koje je dete dobilo pre 16. marta 2020. godine, tj. ponesite lekarsko uverenje ako ste dete vodili na pregled pre objavlјivanja vanrednog stanja ili kod privatnog lekara.

Hvala Vam što koristite usluge elektronske uprave.

Želimo Vašem detetu srećan polazak u školu!

S poštovanjem,

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Kancelarija za IT i eUpravu

Tags:

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu