Razredna - 2019/2020

„Osnovi bezbednosti dece“ u četvrtom razredu

I ove godine, za učenike četvrtog razreda organizuju se časovi o bezbednosti, a predavači su im policajci. Reč je o fakultativnom času koji se organizuje jednom mesečno na časovima razredne nastave.

Jesen u slikama

U sva tri odeljenja prvog razreda 1.11.2019.godine , održane su likovne radionice pod nazivom ,,Jesen u slikama" na kojima su učenici uz podršku roditelja kolaž tehnikom od suvog lišća stvarali slike životinja drveća i jesenjih pejzaža.

Tags:

Projektna aktivnost ,,Zdravlje u teglici’’

Planom nastave i učenja u prvom ciklusu osnovnog obrazovanja i vaspitanja definisana je projektna nastava kao oblik obrazovno – vaspitnog rada kojim se razvijaju međupredmetne kompetencije.To je model nastave zasnovane na projektima.Orijentisana je na dostizanje ishoda koji se odnose na logičko i kritičko mišljenje i pripremu učenika za lakše snalaženje u svakodnevnom životu i procesu učenja.

Tags:

Školsko takmičenje iz matematike za učenike trećeg i četvrtog razreda

Školsko takmičenje iz matematike organizovano je 7. novembra 2019.  za učenike trećeg i četvrtog razreda. Takmičilo se 35 učenika trećeg i 22 učenika četvrtog razreda.

Izlet do Hisara

Izlet do Hisara U petak,11.oktobra učenici četvrtog razreda išli su na izlet do Hisara .

Tags:

Aktivnosti prvog razreda u Dečjoj nedelji

7.10. 2019. Na času Odeljenske starešine učitelji su upoznali prvake sa organizacijom Prijatelji dece Srbije , Dečjom nedeljom i sa njihovim pravima kako sa onim koja su i do sada imali tako i sa onim koja stiču polaskom u školu .

Tags:

I od Kaline sam mnogo naučila

Iako se mnogi nastavnici žale da inkluzija nije urađena na pravi način, zbog čega roditelji nisu zadovoljni obrazovanjem dece u redovnim školama, ima učitelja koji tvrde da je sve moguće postići uz malo ljubavi i mnogo strpljenja

Tags:

Zdravlje u teglici neka bude i na vašoj polici

Teglice sa zimnicom nastale na radionici Projektne nastave izložene su 25.10.2019.godine u školskom dvorištu na jesenjem prodajnom bazaru pod nazivom ,, Zdravlje u teglici neka bude i na vašoj polici ".

Tags:

Aktivnosti 3. razreda u “Dečijoj nedelji”

Učenici trećeg razreda obeležili su Dečju nedelju , od 7.10. do 13 10. 2019.godine nizom aktivnosti.  

Tags:

Strana 1 od 3

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu