Razredna - 2019/2020

Aktivnosti 3. razreda u “Dečijoj nedelji”

Učenici trećeg razreda obeležili su Dečju nedelju , od 7.10. do 13 10. 2019.godine nizom aktivnosti.  

Tags:

Časovi plivanja u jesenjem periodu

Svi razredi razredne nastave su u toku septembra i početkom oktobra realizovali časove plivanja na bazenu SRC „Dubočica“ u skladu sa planovima nastave i učenja. Drugaci i trećaci su bili 3 puta, četvrtaci 2 puta, a prvaci su do sada realizovali jedan odlazak, a planiraju još jedan u jesenjem periodu.

Tags:

Nagrade za najbolјe edukatore

U subotu 21.septembra, u organizaciji nevladinog  Udruženja za podsticanje preduzetništva “Živojin Mišić”, održana je svečanost na kojoj su dodelјena priznanja najbolјim edukatorima Srbije koji će nas sledeće godine predstavlјati na svetskom takmičenju Global Teacher Prize.

Mali novinari i dečija prava

U utorak, 8. oktobra, članovi literarno-novinarske sekcije su učestvovali u radionici o dečijim pravima i obavezama koju su organizovale i vodile učiteljice Ana Gavrilović i Sanela Ćirić. Radionica je održana povodom obeležavanja Dečije nedelje.

Tags:

Zoran Ilic kandidat Srbije za Global Teacher Prize 2020

Pogledajte filmić kojim je predstavljen naš učitelj Zoran Ilić, kandidat Srbije za prestižnu nagradu-Global Teacher Prize 2020.

Jesen u biblioteci

U utorak, 24. septembra, literarno-novinarska sekcija II i IV razreda sa učiteljicama Anom Gavrilović i Sanelom Ćirić bili su gosti Narodne biblioteke „Radoje Domanović“ u Leskovcu. Za članove sekcije Nadica Stojanović i knjižnjičari Ivana i Katarina, realizovale su radionicu „Jesen“.

Svečani prijem prvaka u Dečiji savez

Tradicionalno, u okviru obeležavanja Dečiji nedelje u školi, četvrtaci organizuju svečani prijem prvaka u Dečiji savez. Tako je bilo i ove godine. Učiteljice četvrtog razreda Jelena Strahinić, Srebra Dimčić i Sanela Ćirić su sa svojim učenicima pripremile priredbu.Svečani prijem je organizovan u četvrtak, 10. oktobra.

Tags:

Trećaci i četvrtaci na Sajmu sporta

Evropska nedelja sporta obeležena je u sredu, 25. septembra, manifestacijom „Mali sajam sporta“ u sportskoj hali „Partizan“. Učenici trečeg i četvrtog razreda su u pratnji svojih učiteljica i učitelja posetili ovu manifestaciju.

Na otvaranju izložbe „Bio jednom jedan laf“

U utorak, 24.septembra, učenici IV/3 su sa svojom učiteljicom Sanelom Ćirić prisustvovali otvaranju izložbe “Bio jednom jedan laf” u Leskovačkom kulturnom centru. Izložbu je pripremila Biblioteka grada Beograda i posvećena je životu i radu Duška Radovića. Autori izložbe su Olga Krasić Marjanović, Violeta Đorđević i Vladislava Ivković Marković.

Strana 1 od 2

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu