Aktivnosti

Nastavnici na seminarima

U subotu 9. marta i nedelјu 10. marta Izdavačka kuća Klet, Logos i Freska organizovala je  seminare za preko 1350 učesnika. Seminari su održani u OŠ “Svetozar Marković” i OŠ “Vožd Karađorđe”.

Tags:

Obuka nastavnika u oblasti razvijanja preduzetničkih kompetencija

U petak 1. marta 2019.  u OŠ “Vuk Karadžić” održana je Obuka nastavnika u oblasti razvijanja preduzetničkih kompetencija kod nastavnika i učenika i stvaranju uslova za realizaciju preduzetništva u osnovnim školama.

Tags:

Svetosavske nagrade

Svetosavske svečanosti su posebno važan datum u  radu svih škola. Ova školska slava obeležava se nizom aktivnosti, a počinje sportskim takmičenjima i likovnim i literarnim konkursima na nivou grada.

Tags:

Osmomartovske čestitke

Osmi mart, međunarodni praznik žena je prilika da se prisetimo Klare Cetkin i razloga zbog kojeg se ovaj datum obeležava.

Tags:

Produžetak zimskog raspusta

Na sednici Vlade održanoj 14.2.2019. po preporuci Ministarstva zdravlјa, odlučeno je da se đački raspust produži za nedelјu dana zbog virusa gripa.

Tags:

Završena rekonstrukcija i energetska sanacija OŠ „Svetozar Marković“

OŠ „Svetozar Marković“ energetskom sanacijom je dobila potpuno novi izgled ali i bolje uslove za obrazovanje devetstotina mališana koji pohađaju ovu školu.

Tags:

Opštinsko takmičenje iz matematike

Opštinsko takmičenje iz matematike je održano 2.3.2019.god. sa početkom u 11 časova . Organizator takmičenja je bila OŠ „Vuk Karadžić“ iz Leskovca.

Tags:

Proslava Svetog Save

Škola ne radi nedeljom, ali su ovog 27. januara, školska vrata bila otvorena za sve učenike, njihove roditelje i goste. Proslavljala se školska slava, Sveti Sava.

Tags:

Priredba povodom Dana škole

Svečana priredba povodom 114.rođendana OŠ "Svetozar Marković" održana je 14.decembra u Narodnom pozorištu sa početkom u 17 časova.

Strana 1 od 10

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu