Aktivnosti

Završena rekonstrukcija i energetska sanacija OŠ „Svetozar Marković“

OŠ „Svetozar Marković“ energetskom sanacijom je dobila potpuno novi izgled ali i bolje uslove za obrazovanje devetstotina mališana koji pohađaju ovu školu.

Tags:

Ti odluči!

 Poštovani učenici i roditelji,

Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo pripremio je32 kratka TV formata , 2 TV spota i 8 animiranih filmova edukativnog sadržaja o pojedinim pojavnim oblicima bolesti zavisnosti.

Opštinsko i Okružno takmičenje u plivanju

Dana, 22.11.2018. godine održano je Opštinsko i Okružno takmičenje u plivanju za učenike osnovnih i srednjih škola. Našu školu predstavljalo je 30 učenika, a njih 15 je nagrađeno. Prvu nagradu je dobilo 8, drugu 4, a treću 3 učenika.

Priredba povodom Dana škole

Svečana priredba povodom 114.rođendana OŠ "Svetozar Marković" održana je 14.decembra u Narodnom pozorištu sa početkom u 17 časova.

Aktivnosti povodom proslave Dana škole

-114 godina postojanja i rada –

8.decembar, subota

10:00 - Seminar „ Osnaživanje nastavnika i vaspitača za prepoznavanje diskriminacije i upoznavanje sa mehanizmima zaštite od diskriminacije“ (stručno usavršavanje za nastavnike)

Eko bonton! Glasaj za školu!

U organizaciji SBB fondacije počela je velika kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor! – IZAZOV“ koja će trajati cele školske 2018/2019 godine za sva odeljenja osnovnih škola sa ciljem podizanja ekološke svesti i promovisanja značaja očuvanja životne sredine.

Tags:

Doček učenika i nastavnika iz Makedonije

U četvrtak 13. decembra dočekali smo naše pobratime iz Makedonije,  učenike i nastavnike koji će tri dana boraviti kod svojih domaćina i učestvovati u svečanoj priredbi povodom našeg 114. rođendana.

Stručno usavršavanje nastavnika i stručnih saradnika

U subotu, 8.12.2018.godine u prostorijama škole održan je seminar “Osnaživanje nastavnika i vaspitača za prepoznavanje diskriminacije i upoznavanje sa mehanizmima zaštite od diskriminacije” u trajanju od 8 sati. 

Saopštenje direktorke škole

Vršnjačko nasilje je poslednjih godina vrlo često pominjana tema. Raspravljalo se na raznim tribinama i radionicama, ali se u sveobuhvatnoj kampanji, čini se, stiglo samo dotle da se registruje kao pojava. 

Tags:

Strana 1 od 8

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu