Aktivnosti

Opštinsko i Okružno takmičenje u plivanju

Na današnjem školskom Opštinskom i Okružnom takmičenju u plivanju, gde je bilo oko 100 učenika osnovnih i srednjih škola, učestvovali su i učenici naše škole i uzeli ukupno 9 zlatnih, 6 srebrnih i 2 bronzane medalje.

Tags:

Sveti Sava

Srećna vam slava, dragi osnovci. 

O Savinom delu i životu učimo i učićemo. Njegov lik je svetlost pravoslavlja i vere koju svako od nas ima i nosi u sebi. 

Tags:

Dan škole 2020/2021. školske godine

Danas, 12. decembra proslavlјamo 116. rođendan naše škole. Zbog trenutne epidemiološke situacije rad u školi je drugačiji. Radimo u školi i onlajn, ali nas to nije sprečilo da na jedan lep i malo drugačiji način uživamo na ovaj dan.

Prisetićemo se nekadašnjih priredbi i druženja.

Ali, ne, nećemo da pričamo, neka vas narator uvede u čaroban svet naše škole, a radovi naših najmlađih na lepotu detinjstva.

 Dragi roditelјi budućih prvaka,

Upis u prvi razred za školsku 2021-2022. godinu zvanično počinje u četvrtak, 1. aprila 2021. godine. Ove godine u prvi razred upisuju se sva deca rođena u periodu od 1. marta. 2014. do 28. februara 2015. godine.  

Tags:

Dragi Svetozarci,

Nadamo se da ste zdravi, da ste se uželeli škole i da ste spremni za nove avanture.

Tags:

Izmenjen Pravilnik o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2020-2021. godinu

Pravilnik o izmenama Pravilnika o kalendru obrazovno-vaspitnog rada osnovne škole z aškolsku 2020-2021. godinu  možete videti na sledećem linku

Opštinsko takmičenje iz matematike

Na opštinskom takmičenju iz matematike koje je održano 28.2.2021.godine u OŠ ,,Vuk Karadžić", učenici naše škole postigli su zapažene rezultate.

Tags:

Poštovani roditelji, 

Za vaše i naše buduće prvake veoma je važno da svoj životni san započnu da sanjaju na pravom mestu, a to je sigurno Osnovna škola „Svetozar Marković“.

Tags:

Šta smo uradili ove godine?


U cilju poboljsanja higijenskih uslova ove godine smo završili rekonstrukciju toaleta. 

Strana 1 od 2

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu