Aktivnosti

Eko bonton! Glasaj za školu!

U organizaciji SBB fondacije počela je velika kampanja „Ne prljaj. Nemaš izgovor! – IZAZOV“ koja će trajati cele školske 2018/2019 godine za sva odeljenja osnovnih škola sa ciljem podizanja ekološke svesti i promovisanja značaja očuvanja životne sredine.

Tags:

Parlamentarci za petake

Učenički parlament je negujući vršnjačku edukaciju ove godine održao prezentaciju o svemiru za učenike petog razreda  u sredu  u svečanoj sali školi.

Turnir u basketu

U organizaciji Učeničkog parlamenta  Osnovne škole „Svetozar Marković“  21.09.2018. godine održan je tradicionalni  humanitarni turnir u basketu „3 na 3“. 

Prikupljen novac namenjen je drugarima koji su u teškoj materijalnoj situaciji.

Saopštenje direktorke škole

Vršnjačko nasilje je poslednjih godina vrlo često pominjana tema. Raspravljalo se na raznim tribinama i radionicama, ali se u sveobuhvatnoj kampanji, čini se, stiglo samo dotle da se registruje kao pojava. 

Tags:

Maskenbal

U petak, 26.10.2018.godine, održan je, sada već tradicionalni, maskenbal. Učenički parlament je organizovao žurku za učenike šestog, sedmog i osmog razreda.

Tags:

Članovi Učeničkog parlamanta u školskoj 2018/2019. godini

Učenički parlament je zakonom zagarantovana formalna institucija, koja učenicima omogućava demokratski način udruživanja radi zastupanja interesa svih učenika u školi, kao i učešće učenika u donošenju odluka koje se njih neposredno tiču.

Žurka

Protekla školska godina u našoj školi ocenjena je veoma uspešnom. Svi nastavni planovi realizovani su, osvojili smo mnoge opštinske, okružne, ali i republičke nagrade iz gotovo svih predmeta; uspešno smo realizovali rekreativne nastave i  ekskurzije, organizovali humanitarne akcije i vannastavne aktivnosti.

Parlamentarci u akciji

Parlamentarci naše škole su se pridružili obeležavanju Dečije nedelјe. U petak, 5.oktobra posadili su dve smrče u dvorište škole. Sadnice su dobili od JP Srbija šume.

Tags:

Gostovanje u OŠ "Vožd Karađorđe"

U sredu 14. novembra OŠ,,Vožd Karađorđe" je proslavila svoj 29. rođendan.

Strana 1 od 5

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu