Aktivnosti

Rotari klub Leskovac donirao sadnice bora i jele Osnovnoj školi „Svetozar Marković“

Rotari klub Leskovac danas je donirao sadnice borića i jele Osnovnoj školi „Svetozar Marković“ u Leskovcu.

Tags:

Nedelja istraživača

Centar za stručno usavršavanje u Leskovcu je organizovao nedelјu istraživača od 23- 27. septembra 2019. godine.

Spremni za elektronske dnevnike

Nova školska godina samo što nije, pa se ovi dani raspusta po pravilu koriste za poslednje pripreme. I dok se po knjižarama stvaraju gužve roditelja i školaraca koji uzbuđeno pune rančeve novim šarenim sveskama i raznobojnim olovkama, nestrpljivo iščekujući početak, dotle se u školama užurbano čisti i sređuje, planira i dogovara kako bi škole kao i mnogo puta pre, spremno dočekale svoje đake.

Tags:

Prva asocijacija na pojam inkluzija je uklјučivanje deteta sa teškoćama u razvoju u redovan vaspitno-obrazovni sistem, što danas jeste pravo značenje ove reči. Međutim, inkluzija je mnogo širi pojam koji nije vezan samo za školu, već podrazumeva uklјučivanjee deteta u društveni život zajednice na svim nivoima, gde je krajni ishod osamostalјivanje i dostojanstven život odrasle osobe sa invaliditetom.

Tags:

Tim koji pobedjuje :)

Ako se po jutru dan poznaje, onda je početak ove školske godine označio vrednu godinu. Još su u junu najavlјeni radovi na rekonstrukciji fasade i školske ograde završeni, rekonstruisani su muški toaleti, a u toku zimskog raspusta biće završeni i ženski.

Početak 2019/2020. školske godine

U ponedelјak, 2. septembra počinje školska  2019/2020. godina.

Učenici od 2-4. razreda su  u prepodnevnoj smeni, za njih časovi počinju od 7.30 časova, dok će predmetna nastava, učenici od 5-8. razreda, početi u 12.30 časova.

Okuplјanje prvaka je u 8.00 časova.

Tags:

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu