Predmetna 2023/2024

Biološko hemijska radionica "Proteini"

Ove godine su se povodom dana škole biologija i hemija susrele u radionici, pod nazivom ”Proteini”. Pozitivna atmosfera i takmičarski duh obeležili su ovaj događaj.

Turnir u stonom tenisu

Povodom dana škole, aktiv nastavnika fizičkog vaspitanja, organizovao je takmičenje u stonom tenisu za učenike od 5. do 8. razreda.

,,Još uvek sam dete"

Ana Dinić,učenica petog razreda,učestvovala je na literarnom konkursu ,,Još uvek sam dete" u okviru 5. po redu Festivala dečijeg stvaralaštva ,,Umetnik iz školske klupe".

Radionica "Izrada obeleživača za knjige"

U susretu Danu škole dana 5.12.2023.god. održana je radionica "Izrada obeleživača za knjige" sa učenicima petog razreda.

Parlamentarci petacima

U sredu 29.11.2023. u svečanoj sali škole održano je sada već tradicionalno druženje petaka sa članovima Učeničkog parlamenta.

Idemo na školsku olimpijadu

U utorka 17.10.2023 godine održano je takmičenje učenika naše škole u stonom tenisu. Prijavilo se oko 40 učenika i igrao se kup sistem 

Pobednici na kraju takmičenja su učenici:

  • Ilija Lukić 8/1
  • Mihajlo Kostadinović 8/2
  • Andrija Lulić 7/2

Izborili su plasman da učestvuju na opštinskom takmičenju.

Tags:

Druženje parlamentaraca

U prigodi proslave Dana škole, organizovali smo nezaboravno druženje Učeničkih parlamenata Osnovnih škola „Trajko Stamenković”, „Josif Kostić", “Vasa Pelagić” i naše škole.

Naš šampion Lazar Arsić 

Lazar Arsić je učenik 6-4 OŠ "Svetozar Marković". I ne bi bilo nikakvo čudo da pišemo o školskom uspesima naših učenika, ali Lazarevi uspesi odavno su prevazišli sva školska takmičenja.

Druženje sa piscem

U okviru 5. Festivala dečjeg stvaralaštva "Umetnik iz školske klupe", Narodnoj bioblioteci održana je aktivnost "Druženje sa piscima". 

Tags:

Strana 1 od 2

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu