Učenici generacije

Učenici generacije 2022/2023. školske godine

Uspesi Petra Minića trijumfofali su titulom UČENIKA GENERACIJE

Nakon osam godina vrednog i marljivog rada ovog talentovanog dečaka potpuno zasluženo došla je i ova titula.

Učenici generacije  2017/2018. školske godine

Svojim trudom, radom, zalaganjem i znanjem svake godine se istaknu najuspešniji učenici. Na kraju školske 2017/2018. godine bilo je više kandidata za đaka generacije.To su Emilija Jovanović VIII-1, Marija Trajković VIII-2, Nina Stojanović VIII-2, Lazar Nikolčić VIII-3 i Andrija Blagojević VIII-4.

Učenica generacije  2021/2022. školske godine

Septembar je. Počela je nova školska godina. Stasala je još jedna generacija prvaka pred kojima su uspesi i pobede. Sa ponosom ćemo se sećati i uspeha prošlogodišnjih osmaka. U  veoma jakoj konkurenciji odličnih učenika sa Vukovom dipolomom, svojom svestranošću, istrajnošću i rezultatima sa takmičenja izdvojila se učenica Iva Marković, koja je odlukom Nastavničkog veća odabrana za učenika generacije.

Učenici generacije  2015/2016. školske godine

Na kraju školske 2015/2016. godine  bilo je teško odlučiti se za đaka generacije. Tu titulu je ponela Aleksandra Ljubenović, ali su nijanse odlučivale između nje i Olivere Petković, pa vam predstavljamo uspehe i jedne i druge.

Učenik generacije  2019/2020. školske godine

Biti Đak generacije je velika čast. Predstavlјati školu na raznim takmičenjima je još veća. Videti svoje ime na panou među generacijama onih koji su činili ponos škole je najveća. Tako je bilo i ove školske godine, možda najteže za sve nas

Učenici generacije  2016/2017. školske godine

U trci za đaka generacije bila je kao i uvek tesna pobeda. Lako je odabrati kandidate, ali je teže među najboljima odabrati najboljeg. Kandidati su bili Zorana Stojković, Anastasija Todorović, Antonina Mihajlović i Petra Cakić.

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu