Projekti i projektne aktivnosti

Projekti i projektne aktivnosti

U školskoj 2017/2018.godini mesto direktora škole zauzela je Tamara Janković, profesor razredne nastave, koja je svojim nenametljivim stavom pokupila simpatije upošljenika, ali i  jasno pokazala da ima viziju kako škola treba da izgleda i šta je potrebno da u njoj sve funkcioniše besprekorno. 

 

TamaraTamara Janković je rođena 04.06.1969 u Leskovcu. Udata je i majka dvoje dece. Po zanimanju je profesor razredne nastave. Njen životni poziv i najveća ljubav je posao učitelja, što ne čudi jer su joj tu ljubav prenosili i deka i drugi bliski rođaci koji su se istim poslom bavili. U prosveti je pune 23 godine, a u školskoj 2017/2018. godini imenovana je za direktora naše škole.

Posao direktora škole je kompleksna delatnost koja zahteva pun angažman, vizionarske ideje, ali i mnogo volje i strpljenja da se ciljevi ostvare.

 

Realizovani projekti

Novi izgled škole

Školska godina se bliži kraju, a sa njom i mnogi započeti projekti. Ove godine urađeno je mnogo toga u školi i oko nje.

Video nadzor

Tekuću školsku 2017/2018. godinu svakodnevno ispunjavaju redovne školske aktivnosti, rezultati naših učenika na brojnim takmičenjima, ali i angažman direktora  u cilju bolje tehničke opremljenosti škole.

Energetska sanacija škole

Školu čine pre svega aktivnosti predmetne i razredne nastave o kojima vas redovno obaveštavamo, ali i napor direktora da ona pored kvalitetnog sadržaja treba da predstavlja i prijatan ambijent u kome deca i upošljenici provode dosta vremena.

Interaktivna tabla

Povodom 50 godina postojanja brenda Plazma,  kompanija Bambi donirala je 50 interaktivnih tabli za 50 osnovnih škola širom Srbije.

Ministarstvo prosvete odabralo je 50 škola koja će dobiti interaktivne table, a jedna od njih je i naša škola.

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu