Projekti i projektne aktivnosti

Energetska sanacija škole

Školu čine pre svega aktivnosti predmetne i razredne nastave o kojima vas redovno obaveštavamo, ali i napor direktora da ona pored kvalitetnog sadržaja treba da predstavlja i prijatan ambijent u kome deca i upošljenici provode dosta vremena.

Nakon završene projektne dokumentacje i dobijenih dozvola i rešenja svih relevantnih institucija, 28.09.2018. godine počeli su radovi na energetskoj sanaciji škole.

Ovaj obiman projekat će trajati 60 dana, kako se izvođač radova obavezao, a uprava škole, na čelu sa direktorkom Tamarom Janković, je preduzela sve zakonski propisane mere.

Postavljene skele oko škole pokrivene su zaštitnom mrežom, kako je naložio Nadzorni organ, a da bi deca bila bezbedna, onemogućeno je kretanje u tom delu školskog dvorišta.

Direktorka škole je poslala dopis Policijskoj upravi u Leskovcu i zatražila pojačan obilazak škole. U dopisu je definisan rizik posebno nakon završetka nastave.
Pojačan nadzor i dežurstva nastavnika precizirana su na sednici Nastavničkog veća održanoj tim povodom.

Budući da je bezbednost dece uvek prioritetni zadatak, angažaovan je veći broj dežurnih nastavnika od uobičajenog u prostorijama škole i van nje.

Pored ovog projekta, zadovoljstvo nam je da istaknemo da je projektna dokumentacija za sanaciju ograde takođe završena. Dobijeno je rešenje od Gradske uprave, Odeljenja za urbanizam i radovi bi mogli veoma brzo da počnu.

Tako će naša škola u kratkom roku dobiti potpuno novi izgled, čemu se jako radujemo.

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu