Aktivnosti

Završena rekonstrukcija i energetska sanacija OŠ „Svetozar Marković“

OŠ „Svetozar Marković“ energetskom sanacijom je dobila potpuno novi izgled ali i bolje uslove za obrazovanje devetstotina mališana koji pohađaju ovu školu.

„Ogledalo uspeha jednog društva jesu njihovi najmlađi žitelji, te je naš zadatak da odgovorimo na potrebe naše dece kako bi oni izrasli u prave ljude.Grad Leskovac ulaže u škole i obrazovanje i upravo iz tog razloga smo se okupili ovde u dvorištu naše „stare dame“ pored Veternice koja je pravi primer kako treba da funkcioniše jedna vaspitno obrazovna institucija. Pored renoviranja objekta škole urađen je i teren koji je omogućio najmlađima da posle višečasovnog sedenja u školskim klupama imaju mogućnost rekreacije i za ovu namenu izdvojeno je 2,3 miliona dinara. Za celokupnu sanaciju zgrade iz budžeta grada izdvojeno je 7 miliona dinara i ova zgrada je dobila izgled kakav zaslužuje. U toku ove godine biće urađena i zaštitna ograda kako bi naši mališani bili sigurni i za to ćemo izdvojiti 3,2 miliona dinara. Ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od srećnog ,zadovoljnog i nasmejanog deteta te će grad i dalje nastaviti da ulaže u decu i obrazovanje – kazao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Direktorka ove škole Tamara Janković je iskoristila ovu priliku da se zahvali Gradu na uloženim sredstvima koja su omogućila da deca budu srećnija i veselija u školskim klupama.

Opširnije

Izvor Dnevnik juga

Tags:

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu