Aktivnosti

Poziv za podnošenje ponuda-Tekuće popravke i održavanje toaleta 

Na portalu UJN i postavljen je  poziv i konkursna dokumentacija za nabavku JN MV 01/2019 – Tekuće popravke i održavanje toaleta u OŠ ,,Svetozar Marković'' Leskovac. 

Poziv za podnošenja ponuda i Konkursnu dokumentaciju možete preuzeti ovde

Tags:

Okružno takmičenje iz matematike

Okružno takmičenje iz matematike je održano 23.3.2019.god. sa početkom u 10 časova . 

Tags:

Opštinsko takmičenje iz matematike

Opštinsko takmičenje iz matematike je održano 2.3.2019.god. sa početkom u 11 časova . Organizator takmičenja je bila OŠ „Vuk Karadžić“ iz Leskovca.

Tags:

Vaskršnji likovni i literarni konkurs

U organizaciji Aktiva veroučitelјa grada Leskovca, a pod okrilјem Eparhije niške, završen je vaskršnji likovni i literarni konkurs.

Tags:

Nastavnici na seminarima

U subotu 9. marta i nedelјu 10. marta Izdavačka kuća Klet, Logos i Freska organizovala je  seminare za preko 1350 učesnika. Seminari su održani u OŠ “Svetozar Marković” i OŠ “Vožd Karađorđe”.

Tags:

Obuka nastavnika u oblasti razvijanja preduzetničkih kompetencija

U petak 1. marta 2019.  u OŠ “Vuk Karadžić” održana je Obuka nastavnika u oblasti razvijanja preduzetničkih kompetencija kod nastavnika i učenika i stvaranju uslova za realizaciju preduzetništva u osnovnim školama.

Tags:

Opštinska smotra recitatora

U Leskovačkom kulturnom centru, u subotu 30. marta 2019. godine, sa početkom u 14.00 časova održana je 51. Opštinska smotra recitatora „Pesniče naroda mog“ u organizaciji Društva za srpski jezik i književnost – Podružnice Jablaničkog okruga i Leskovačkog kulturnog centra.

Tags:

Osmomartovske čestitke

Osmi mart, međunarodni praznik žena je prilika da se prisetimo Klare Cetkin i razloga zbog kojeg se ovaj datum obeležava.

Tags:

Produžetak zimskog raspusta

Na sednici Vlade održanoj 14.2.2019. po preporuci Ministarstva zdravlјa, odlučeno je da se đački raspust produži za nedelјu dana zbog virusa gripa.

Tags:

Strana 1 od 14

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu