Predmetna 2017/2018

Medjunarodni dan dece u Spomen-parku

U organizaciji Turističke organizacije Leskovca,  danas je  održana kulturna manifestacija koja je imala za cilj promovisanje, pomalo zapostavljene lokacije, a to je Spomen – park. Dana 12.6. 2018. godine oko hiljadu mališana iz leskovačkih osnovnih škola ispunilo je Spomen-park povodom obeležavanja  Međunarodnog dana dece.

Učenici nisu bili samo publika, već i učesnici pripremljenog programa. Naša škola se predstavila muzičko scenskom tačkom i ostavila zapažen utisak.  Maturanti škole „ Svetozar Marković“ su pevali i kazivali stihove poznatih pesnika, a učenici petog razreda, koji su sa svojim razrednim starešinama i direktorkom Tamarom Janković  prisustvovali, bili najglasniji u pozdravljanju svoje škole. Svi učesnici su nosili transparente svojih škola što je dalo veoma simpatičnu sliku i starije podsetilo na neka davna vremena, kada su ovkave manifestacije obeležavale bitnije datume.

Program je otvorio gradonačelnik Goran Cvetanović obrativši se deci, a na samom kraju nastupila je Leontina u pratnji leskovačkog hora „Zvezdice“.

Gradska uprava je pokušala da vrati stari sjaj ovom divnom lokalitetu, a na nama je da ga učinimo ovako živim svaki put kada nam prilike dozvoljavaju.

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu