Predmetna 2019/2020

Sportski pedagog godine

U nizu nagrađenih nastavnika naše škole svoje mesto zauzela je i nastavnica fizičkog vaspitanja Mirjana Krgović dobivši nagradu Sportski pedagog godine koju joj je dodelio Leskovački sportski savez.

Trener, sudija i “kralјica leskovačke gimnastike”, kako je navedeno na zvaničnoj stranici Sportskog kluba Dubočica, već dugi niz godina niže sjajne rezultate u gimnastici pripremajući generacije i generacije mladih za mnogobrojna takmičenja.

Na Specijalnoj olimpijadi 2019. godine kao učesnik Olimpijskog ciklusa specijalne olimpijade, Mirjana je sa svojim učesnicima postigla zapažene rezultate, a škola dobila novu opremu za odbojku.

Kao trener sportske gimnastike usmerava decu da se bave zdravim stilovima života. Učestvovala je kao sudija u sportskoj gimnastici, a sa učenicima naše škole bila i učesnik na Državnom prvenstvu u sportskoj gimnastici.

Navedene i mnoge druge nagrade koje je u svojoj profesiji dobijala, kvalifikovale su Mirjanu Krgović za prestižnu titulu najbolјeg sportskog edukatora. Čestitamo kolegenici i želimo joj još mnogo nagrada.

Tags:

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu