Predmetna 2018/2019

Bezbedno kroz saobraćaj

U utorak 12. 03. 2019. u Tehničkoj školi "Rade Metalac"od 13-14 časova održan je kviz  “Bezbedno kroz saobraćaj” kao drugi deo istoimenog projekta te škole.

U kvizu je učestvovalo sedam gradskih osnovnih škola sa po dve ekipe od dva učenika .Našu školu predstavljali su učenici Simeon Tasić 6/2 i Mila Dimitrijević 6/1 kao prva ekipa;  Isidora Vasiljević 6/2 i Anja Petković 5/3 kao druga ekipa sa nastavnicom Snežanom Milošević. Kviz je bio sačinjen od 50 pitanja iz oblasti bezbednosti učesnika u saobraćaju (posebno dece) i primena saobraćajnih pravila i propisa.Za svako pitanje su bili ponuđjeni odgovori pod A, B ili V na koje su učenici odgovarali podižući papire sa odgovarajućim slovima tačnog odgovora. 

Naši učenici su pokazali izuzetno znanje iz oblasti saobraćaja tako da je naša prva ekipa - Simeon Tasić i Mila Dimitrijević  osvojila prvo mesto. Učenici su  dobili nagrade zaštitne kacige.

Naša druga ekipa sa Isidorom Vasiljević i Anjom Petković osvojila je treće mesto, a kao nagradu  dobili su prednje i zadnje svetlo za bicikl.

Čestitamo našim učenicima! 

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu