Razredna - 2019/2020

Svečani prijem prvaka u Dečiji savez

Tradicionalno, u okviru obeležavanja Dečiji nedelje u školi, četvrtaci organizuju svečani prijem prvaka u Dečiji savez. Tako je bilo i ove godine. Učiteljice četvrtog razreda Jelena Strahinić, Srebra Dimčić i Sanela Ćirić su sa svojim učenicima pripremile priredbu.Svečani prijem je organizovan u četvrtak, 10. oktobra.

Tog dana školska sala je bila ispunjena do poslednjeg mesta. Pored prvaka koji su došli u pratnji svojih učiteljica i učitelja, tu su bili i roditelji četvrtaka, kao i pedagog škole.

Na početku su prvaci pozdravljeni dobrodošlicom, a onda je usledio splet muzičkih nastupa i dečijih igrokaza koji su govorili o školi i druženju. Na kraju nastupa, četvrtaci su pozvali prvake da zajedno učestvuju u muzičkoj igri. Publika je bila pažljiva i svaku tačku četvrtaka je nagradila aplauzom.

Posle nastupa četvrtaka, okupljene je pozdravila učiteljica Tatjana Stojković, rukovodilac Dečijeg saveza u školi. Ona je prvacima pročitala tekst dobrodošlice. Svečani prijem prvaka završen je podelom dobrodošlica.

Tags:

Kontakt

Osnovna škola "Svetozar Marković" Leskovac

e-mail: svetozarmarkovicle@yahoo.com

Telefon: 016/243244

© 2017 OŠ "Svetozar Marković" Leskovac All Rights Reserved.

Main Menu